Levensverhalen

Sommige levens worden vooral gekenmerkt door vreugde en blijde momenten, andere meer door nare en trieste gebeurtenissen. Maar elk leven is bijzonder.

Dat bleek toen ik een biografie over een dienstbode wilde schrijven. Ze was verbaasd: ‘Zo bijzonder was mijn leven toch niet…’. Maar toen ze mij haar leven vertelde bleek het menselijk, sociaal en maatschappelijk gezien tot een heel bijzonder boek met een markant tijdsbeeld kan leiden.

hilde-boek

Waarom schrijf je er geen boek over’ is een gevleugelde uitdrukking. Maar niet iedereen kan dat.

Vandaar deze website. Zo kunt u binnen enkele maanden een boek in huis hebben over uzelf en als mooi cadeau voor uw kinderen, kleinkinderen, broers, zussen, vrienden en vriendinnen. Een blijvende herinnering aan uw leven in een unieke vorm, die bovendien als terugblik voor uzelf en anderen verhelderend kan werken.

Ik kan na interviews uw levensverhaal schrijven. Uitgangspunten daarbij zijn geduld, integriteit en mijn interesse in mensen (ik heb ruim twintig uiteenlopende levensverhalen en biografieën geschreven). U kunt zelf bepalen wat er wel en niet in het boek komt en of uw voorkeur uitgaat naar een roerend, humoristisch, bewogen of meer anekdotisch verhaal.

Lees meer over de auteur..